Diferencia entre revisiones de «Categoría:Obras de autores anónimos»

Contenido eliminado Contenido añadido
Sin resumen de edición
Sin resumen de edición
Línea 1:
'''L’Escola Xavier Soto''' és un '''Centre de Formació Política''' que neix a l'octubre del 2001 impulsada per la Comissió Executiva del PSC i que a través de la formació, té com a objectiu principal posar a l’abast dels militants i simpatitzants una eina que faciliti i promogui el coneixement polític, orgànic, institucional i de política general entre els /les militants i simpatitzants del PSC.[[Imagen:http://farm4.static.flickr.com/3094/3095304323_0d4aca49ec_o.jpg]]
 
L’Escola porta el nom d’un polític destacat en el si del nostre partit, el company '''Xavier Soto''' [http://www.escolaxaviersoto.org/inici/do.php?doc=../escola/xaviersoto1961-1995) que va esdevenir un líder juvenil als anys 80, i va ser elegit com a Primer Secretari de la JSC al 1981. Soto va exercir la seva tasca política durant deu anys i al 1983 va ser el Diputat més jove d’Espanya al Congrés dels Diputats. Al 1995 mor deixant un excel•lent llegat per a generacions de joves polítics que el prenen com una referència i com un model a seguir i el PSC per recordar el seu llegat, decideix posar-li el seu nom a l’Escola de Formació per recordar la seva figura política.
 
Formació de Quadres del PSC. '''L’Escola Xavier Soto'''desenvolupa la seva tasca al voltant de quatre grans eixos de formació: '''bloc d’acció política , bloc d’habilitats directives, bloc d’ idiomes i xerrades-col•loqui i bloc de Tics'''.
 
L’Escola difon la seva oferta formativa a través de diverses publicacions de forma periòdica, a través de '''La Revista Endavant''' editada pel PSC, La pròpia '''pàgina web''' [http://www.escolaxaviersoto.org] de l’Escola i els '''programes anuals que s’editen des de l’Escola''' i es distribueixen a totes les federacions del PSC. A més, des de l’Escola s’impulsa l’edició de llibres i monogràfics sobre diferents temàtiques de caràcter polític.
 
'''ELS NOSTRES OBJECTIUS'''